Lajme

Përfito më shumë me kartelën më të re që ofron Shell

Autori: Gazeta inFokus 17:49 | 20 May 2020

Situata aktuale në vend çdo ditë e më shume po i rikthehet normales dhe rastet me COVID-19 vetëm sapo zvogëlohen, ndërsa largimi i kufizimit te lëvizjes shton edhe qarkullimin me vetura përsëri, mirëpo masat mbrojtëse duhet të respektohenstrikt kundër përhapjes COVID-19.

Në Shell, përveç kualitetit me karburantet dhe produktet origjinale, klientëve tanë që të ndjehen pjesë e komunitetit dhe familjes tonë e ofrojmë edhe kartelën Shell Loyalty Card, kjo kartelë klientëve do ju ofrojë benefite të ndryshme dhe të veçanta në lidhje me shërbimet qe i ofrojmë ne në te gjithë rrjetin Shell.

Për t’u pajisur me kartelën Shell Loyalty, ju duhet te vizitoni piken më të afërt të shitjes dhe anëtarësimi bëhet falas menjëherë përmes formës koleget tanë do e plotësojnë ne prani te juajen.

Anëtarësohu tani dhe përfito nga zbritja në karburante me rastin e Festës së Bajramit.

Për pikën me te afërt vizitoni linkun e mëposhtëm:

https://www.kosovo.shell.com/motorists/shell-station-locator.html
Lëvizë më shumë e lëvizë edhe më lirë me Shell Loyalty Card

Të tjera