Lajme

Për tre muaj qindra raste të sulmit në tru u trajtuan në QKUK

Autori: Ermirë Berisha 10:06 | 27 April 2022

Klinika e Neurologjisë e Qendrës Klinike Universitare të Kosovës për tre muajt e parë të vitit 2022 ka trajtuar 291 raste të sulmit në tru, shkruan Gazeta inFokus.

Ndërsa në total kjo klinikë  ka trajtuar 456 pacientë të hospitalizuar, me 3984 ditë shërbimi, gjithashtu janë kryer 3208 vizita ambulantore dhe 1403 vizita konsultative emergjente.

Stafi i klinikës ka kryer 917 EEG dhe 494 EMNG,  39 raste me Sklerozë Multiple, 650 raste të epilepsisë, 68 raste neuro-psikologjike dhe shumë  shërbime të tjera mjekësore neurologjike për pacientë të spitalizuar dhe ata ambulantor./Gazeta inFokus/

Të tjera