Lajme

Për shkak të ndërprerjes së rrymës, kjo lagje e Prishtinës rrezikon të mbetet 4 orë pa ujë nesër

Autori: Gazeta inFokus 10:57 | 05 December 2021

Kjo lagje e Prishtinës nesër pa rrymë dhe mund të mbetet edhe pa ujë nga ora 11:00 – 15:00

Nesër më datë 06.12.2021, do të ketë ndërprerje të planifikuar të energjisë elektrike prej orës 11:00 deri më 15:00.

“Gjatë kësaj kohe pa furnizim me energji elektrike do të mbetet pika matëse: DPR 90065707 KRU” Prishtina” sh.a. , lagjja Sofalia.

Pa furnizim me ujë të pijshëm mund të mbetet zona e njejtë , në periudhën e njejtë për shkak të mungesës së energjisë elektrike në stacionin e pompave – Sofali”, njofton kompania rajonale e ujësjellësit “Prishtina”.

Të tjera