Auto&Tech

Panelet poshtë rimorkiove të kamionëve që zvogëlojnë pasojat e përplasjes (Video)

Autori: Gazeta inFokus 10:03 | 16 May 2017
Veturat moderne kanë sisteme të avancuar të sigurisë, që pakësojnë mundësinë e përplasjes dhe zvogëlojnë pasojat në rast se ndodhë.

Mirëpo, deri më tani asgjë nuk është bërë për rimorkiot e kamionëve, të cilat kanë një lartësi përplasja me të cilën është e rëndë për shoferin dhe udhëtarët, transmeton Telegrafi.

Njohësit e automobilizmit, po kërkojnë të vendosen panele të forta dhe të siguruara me armaturë, që veturës t’i pamundësohet hyrja poshtë rimorkios.

Filmimi i postuar më poshtë, e tregon simulimet para dhe pasi të jenë vënë këto pjesë, si dhe formën se si ndihmojnë në këto raste.

Etiketa:
Përfshirja në aktivitetet ekstrakurrikulare

Të tjera