Lajme

Oda Amerikane mban Forumin “Gratë në Drejtësi Komerciale”

Autori: Gazeta inFokus 07:26 | 24 November 2021

Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë, së bashku me Programin për Drejtësi Komerciale të USAID, sot organizojnë forumin `Gratë në Drejtësi Komerciale/Women in Commercial Justice` me.

Fjalë hyrëse nga Gresa Caka Nimani (Kryetare e Gjykatës Kushtetuuese, Republika e Kosovës) dhe Zeinah Salahi (Udhëheqëse e Misionit për Kosovë, USAID); dhe Panelistet Nita Shala (Zëvendësministre e Drejtësisë), Arjeta Sadiku (Anëtare e Këshillit Gjyqësor të Kosovës), Doarsa Kica Xhelili (Deputete, Parlamenti i Republikës së Kosovës) dhe Albina Shabani Rama (Presidente, Gjykata Themelore Prishtinë). Ndërsa, ky forum do të moderohet nga Vjosa Shkodra (Avokate Komerciale, USAID Programi për Drejtësi Komerciale) dhe Kujtesa Nezaj Shehu (Avokate Komerciale, SDP Kosova).

Të tjera