Lifestyle

Numri i linjave të byzylykut në dorë janë tregues i rëndësishëm i së ardhmes, shëndetit dhe pasurisë

Autori: Gazeta inFokus 13:34 | 14 January 2020

Leximi i duarve, ose palmia, daton qindra shekuj, deri ku u zhvillua për herë të parë nga astrologjia hindu në Indinë e lashtë. Ndërsa u përmend dhe u shkrua për herë të parë në librin kinez I Ching, palmistry shpejt u përhap në të gjithë Azinë Lindore dhe perëndimin në Evropë. Këto ditë palmeria mbetet një art i praktikuar dhe njohjet që mund të na ofrojnë janë interesante.

Një nga mënyrat më të lehta për të lexuar dorën tuaj nuk është vetëm me pëllëmbën tuaj, përkundrazi është duke shikuar dore. Kyçet tona përmbajnë linjat e byzylykut, të cilat njihen ndryshe edhe si linja racette, të cilat shkojnë horizontalisht përgjatë pjesës së poshtme të kyçit në kryqëzimin që ndan parakrahin nga dora. Besohet se sa më shumë linja të ketë një person, aq më gjatë pritet të jetojë. Shumica e njerëzve kanë të paktën 2-3 rreshta, ndërsa një pakicë e zgjedhur kanë 4. Megjithatë, secila linjë ka kuptimet e veta dhe mund të zbulojë gjëra të rëndësishme për të ardhmen dhe pasurinë tonë. Përveç kësaj, problemet shëndetësore shpesh shprehen përmes linjës së parë të byzylykut.

Rreshti i parë: Rreshti i 1-të është më i rëndësishëm dhe tregues sesa pjesa tjetër, sepse tregon çdo problem shëndetësor. Nëse duket e pathyer dhe e përcaktuar thellësisht, mund të presim që të ruajnë forcën e tyre dhe të jenë me shëndet të mirë të përgjithshëm trupor. Nëse është e paqartë ose e prishur dhe e përcaktuar dobët, personi vlerësohet si i pakujdesshëm dhe i dobët.

Sa i përket çështjeve shëndetësore, linja e parë ndryshon për burrat dhe gratë. Për gratë – nëse linja është thyer ose kthesë drejt bazës së pëllëmbës së tyre, ato mund të shfaqin çështje gjinekologjike, duke përfshirë probleme me konceptimin ose lindjen. Për burrat – nëse linja është thyer ose kthesë drejt bazës së pëllëmbës së tyre, kjo do të thotë se mund të kenë çështje urinare ose prostate, si dhe çështje të mundshme riprodhuese.

Rreshti i dytë: Linja e 2-të përdoret për të matur prirjet e individëve për pasuri. Nëse linja është e drejtë, e pathyer dhe e përcaktuar qartë, personi mund të presë që të shijojë prosperitet dhe lumturi të rehatshme.

Rreshti i Tretë: Linja e 3-të e byzylykut, nëse keni një të tillë, zbulon se çfarë lloj ndikimi, famë ose fuqie do të keni në jetë. Nëse linja është e fortë dhe e pathyer, individi ka të ngjarë të destinohet të jetë shumë me ndikim në jetën e tyre. Ata do të dalin në këmbë dhe nuk do të harrohen.

Rreshti i katërt: Rreshti i 4-të është më i rrallë nga të gjithë, jo shumë njerëz e kanë këtë në dore. Shkon paralelisht me rreshtin e 3-të dhe vlerësohet si kompliment për të. Nëse jeni një nga ata pak me fat që keni një linjë të tillë do të thotë që fama dhe aspektet e ndikimit që lidhen me rreshtin e tretë forcohen edhe më tej.

Të tjera