Fun & Video

Nuk ka asnjë shpjegim për to! Këto dështime ndërtimi janë shumë qesharake (FOTO)

Autori: Gazeta inFokus 11:17 | 30 November 2022

Të gjithë bëjmë gabime dhe gabimi njerëzor është krejtësisht i natyrshëm! Por disa dështime në ndërtim janë aq të çuditshme sa nuk ka asnjë justifikim apo shpjegim të mundshëm.

Në rrjet janë publikuar disa fotografi ku tregohen fatkeqësitë më të çmendura në mbarë botën në arkitekturë.

Në imazhet e mëposhtme do të shikoni disa shkallë të vendosura jashtë murit të një pallati, por që janë shumë larg dyerve të emergjencës.

Por jo vetëm kaq, pasi gjithashtu do të vini re disa shkallë të gjata, të cilat të çojnë drejt një tavani të mbyllur.

Dhe më e habitshmja është një derë tualeti që ka edhe një dritare të vogël, ku mund të duket fare lehtë kur dikush është brenda.

Kush janë analistët e sigurisë së informacionit?

Të tjera