Lajme

Njerëzit e mençur kurrë nuk bëjnë këto 10 gjëra në një lidhje ose martesë

Autori: Gazeta inFokus 19:28 | 18 August 2019

Duhen shumë përpjekje, durim dhe kohë për ta mbajtur marrëdhënien të shëndetshme.

Mund të jetë shumë rraskapitëse, emocionuese, kështu që sjellja jonë mund të jetë e pakujdesshme ndonjëherë, transmeton KosovaPress.

Njerëzit e zgjuar në një lidhje apo martesë …

– Nuk analizojnë gjërat e vogla

– Nuk mendojnë se partneri do t’i plotësojë ata – gjithmonë mund të shijojnë veten e tyre, dhe do të duan vetëm dikë që do ta bëjë jetën e tyre të bukur

– Nuk e përmendin të kaluarën

– Nuk kërkojnë modele në marrëdhëniet e njerëzve të tjerë

– Nuk e dobësojnë partnerin

– Nuk ndalojnë së foluri me partnerin ose të tjerët

– Nuk ndalojnë së dashuruari

– Nuk besojnë se mund të ndryshojnë partnerin – nuk gabohen

– Nuk përpiqen të “forcojnë dhunshëm” marrëdhëniet

– Nuk qëndrojnë në marrëdhënie të këqija – ata e dinë kur lidhja merr fund.

Të tjera