Rozë

Një surprizë zbret nga qielli për Dj Dagz

Autori: Gazeta inFokus 20:15 | 03 January 2022

Jemi mësuar që qielli të rezervojë shpeshherë surpriza për banorët.

Mbi shtëpi fluturojnë balona, banderolat ngjitur me të cilat motivojnë banorë të caktuar.

Konkurentët e shtëpisë janë prej muajsh të izoluar dhe mesazhe të tilla i japin energji dhe i lidhin sadopak me realitetin jashtë atyre mureve.

Paraditen e sotme ishte rradha e Dagz të surprizohej nga fansat e tij.

Mbi shtëpi fluturojnë balona, banderolat ngjitur me të cilat motivojnë banorë të caktuar.

Konkurentët e shtëpisë janë prej muajsh të izoluar dhe mesazhe të tilla i japin energji dhe i lidhin sadopak me realitetin jashtë atyre mureve.

Paraditen e sotme ishte rradha e Dagz të surprizohej nga fansat e tij.

Të tjera