Lajme

Nisë seanca e Kuvendit të Kosovës, ky është rendi i ditës

Autori: Gazeta inFokus 10:32 | 05 May 2022

Seanca plenare e Kuvendit të Kosovës ka filluar, shkruan Gazeta Infokus.

Kjo seancë, ka filluar që nga ora 10:00 dhe ka këtë rend të ditës:

–Deklarimet jashtë rendit të ditës,

–Pyetjet parlamentare,

–Propozimi i dy (2) kandidatëve për gjyqtarë në Gjykatën Kushtetuese,

– Shqyrtimi i dytë i Projektligjit për Mbrojtjen e Konkurrencës;

– Shqyrtimi i ndryshim-plotësimit të ligjeve që përcaktojnë shumën e beneficionit në lartësi të pagës minimale;

– Procedurat e caktimit të pagës minimale dhe shkallët tatimore në të ardhurat personale vjetore;

– Shqyrtimi i ndryshim-plotësimit të Ligjit mbi ndarjet buxhetorepër vitin 2022;

– Emërimi i Komisionit për Mbrojtjen e Konkurrencës;

– Debat parlamentar për punën e Qeverisë së Kosovës në vitin e parë të mandatit të saj./Gazeta Infokus/

Të tjera