Lajme

Nis mbledhja e Kryesisë së Kuvendit

Autori: Gazeta inFokus 10:24 | 30 April 2021

Ka nisur mbledhja e Kryesisë së Kuvendit të Kosovës.

Të pranishëm në këtë mbledhje janë shefat e grupeve parlamentare të të gjitha partive parlamentare.

Ferizaj| Shoqërohen në polici 10 persona, ishin duke luajtur bixhoz në orë policore

Ndërsa temat që pritet të diskutohen, kanë të bëjnë me:

I. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e mëparshme e Kryesisë së Kuvendit,

II. Përgatitjet për Seancë plenare:

Deklarimet jashtë rendit të ditës,

Pyetjet parlamentare,

Miratimi i procesverbalit nga seanca e mëparshme.

III. Shqyrtimi i propozimeve dhe i kërkesave.

Të tjera