Lifestyle

Nëse keni këto dy vrima në shpinë, atëherë ju jeni vërtet special. Ja çfarë tregojnë ato për ju

Autori: Gazeta inFokus 07:42 | 01 July 2022

A e keni vëzhguar ndonjëherë shpinën tuaj? Nëse jo, atëherë ekziston një gjë për të cilën mund të kërkoni, e cila ju bën të veçantë. Pra, thuhet mirë që nëse keni dy vrima në shpinë, atëherë jeni një person i veçantë.

Dy vrimat në pjesën e pasme quhen vrimat e Venusit. Këto janë vetëm rrathë të vegjël që formohen në pjesën e poshtme të shpinës. Në rastin e burrave, këto vrima quhen si vrima Apollo

.Vendndodhja e këtyre vrimave është e tillë që lidhet me pjesën e legenit. Vërehet tek njerëzit me predispozicion gjenetik ose ligamente me madhësi të përshtatshme. Kjo varet tërësisht nga gjenetika juaj dhe nuk mund të zgjidhni të keni këto vrima ose të shmangni praninë e këtyre vrimave.

Një pyetje tjetër është se çfarë përfaqësojnë këto vrima? Kjo është shenjë e qarkullimit të mirë në organizëm dhe përfaqëson një trup të shëndetshëm. Qarkullimi i madh është një nga parakushtet e rëndësishme për të arritur më lehtë orgazmën.

Vendi ku ndodhen këto vrima të Venusit nuk ka muskuj. Pra, është e pamundur të krijohen vrimat e Venusit nëse nuk i keni nga lindja. Por me ndihmën e ushtrimeve mund të eliminoni yndyrën e tepërt dhe t’i bëni vrimat më të dukshme.

Dy vrimat nuk kanë asnjë funksion si të tillë, por ato duken tërheqëse në shpinën tuaj. Dikush mund ta bëjë atë më të bukur duke bërë një tatuazh në këtë zonë. Dy vrimat së bashku me tatuazhin patjetër do t’ju bëjnë të dukeni përrallore.

Të tjera