Lajme

Nëse i shihni këta persona, lajmërojeni menjëherë Policinë

Autori: Gazeta inFokus 19:23 | 29 April 2021

Drejtoria Rajonale e Policisë në Gjakovë ka lëshuar një për bashkëpunim me qytetarët.

Bazuar në ligjin për publikimin e fotografive me shënime të tjera të personave të kërkuar me urdhëresë të Prokurorisë Themelore në Gjakovë,  ka lëshua kërkesë për bashkëpunim me qytetarët, me qëllim identifikimin, lokalizimin dhe arrestimin e personave të dyshuar për kryerjen e veprave të ndryshme penale:

Personat e kërkuar janë:

NN ( i panjohur)

Të dyshuarit kërkohen për disa vepra penale: Mashtrim dhe  për kryerje të një vrasjeje

Policia e Kosovës kërkon nga qytetarët e Republikës së Kosovës që kushdo që ka informacion për vendndodhjen e personave të dyshuar në fotot e bashkangjitura, të lajmërojë Policinë e Kosovës apo të lajmërohet në stacionin më të afërt policor.

Të bashkangjitura më poshtë i gjeni edhe fotografitë e personave që janë në kërkim të Policisë së Kosovës./Gazeta Infokus/

Të tjera