Lajme

Nëntë huliganët që përgjakën Sela të enjten paraqiten në Gjykatë

Autori: Gazeta inFokus 20:21 | 16 May 2017

Prokurori publik, gjykatësja Milka Angelovska – Vasevska dhe 9 të akuzuar të enjten duhet të përballen me seancën e parë të gjykimit të caktuar për të akuzuarit për dhunë në 27 prill, kur ata kanë përgjakur deputetët e Kuvendit të Maqedonisë.

Dy do të sillen nga paraburgimi, dy nga arresti shtëpiak, dhe 4 prej tyre morën masën e kujdesit.

Etiketa:
42,000,000 € u paguan për 11 vjet për demet e shkaktuara nga automjetet e pasiguruara

Të tjera