Lajme

Në Kosovë po trajtohen 102 pacientë nga COVID-19

Autori: Gazeta inFokus 12:46 | 10 October 2021

Shërbimi Spitalor Klinik Universitar i Kosovës (SHSKUK) ka bërë të ditur se në klinikat COVID-19, në QKUK dhe spitalet e përgjithshme, po trajtohen 102 pacientë, raporton Front Online.

Prej tyre, 66 me oksigjeno-terapi dhe 5 në mjekimin intensiv, në gjendje të rënduar shëndetësore.

Numri i pacientëve sipas klinikave COVID-19 dhe spitaleve të përgjithshme: Klinika Infektive, 23 pacientë, Klinika Infektive II ( Mjekësi Sportive) 8 pacientë, Klinika e Pulmologjisë, 19 pacientë post-covid-19, Mjekimi Intensiv në Klinikë Infektive, 3 pacientë, Spitali i Prizrenit, 11 pacientë, Spitali i Gjakovës, 4 pacientë, Spitali i Gjilanit, 11 pacientë, Spitali i Mitrovicës, 9 pacientë dhe Spitali i Ferizajt, 14 pacientë.

Njoftimi i plotë:

ShSKUK: 102 pacientë në trajtim nga COVID-19
Në klinikat COVID-19, në QKUK dhe spitalet e përgjithshme, po trajtohen 102 pacientë. Prej tyre, 66 me oksigjeno-terapi dhe 5 në mjekimin intensiv, në gjendje të rënduar shëndetësore.
Numri i pacientëve sipas klinkave COVID-19 dhe spitaleve të përgjithshme
Klinika Infektive, 23 pacientë
Klinika Infektive II ( Mjekësi Sportive) 8 pacientë
Klinika e Pulmologjisë, 19 pacientë post-covid-19
Mjekimi Intensiv në Klinikë Infektive, 3 pacientë
Spitali i Prizrenit, 11 pacientë
Spitali i Gjakovës, 4 pacientë
Spitali i Gjilanit, 11 pacientë
Spitali i Mitrovicës, 9 pacientë
Spitali i Ferizajt, 14 pacientë

Të tjera