Lajme

Në këto vende nuk do të ketë rrymë për shkak të punimeve

Autori: Gazeta inFokus 17:03 | 25 July 2022

KEDS njofton konsumatorët se do të ketë ndërprerje të rrymës për shkak të punimeve në rrjet.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

26.07.2022

Punime nga palët e treta

Gjakovë

1.

TS 35/10 kV Xërxa do të ndërprehet:

LP 10kV 18 Nëntori (kodi: 82081004) nga ora 08:00 deri 09:00

Vendet: Xërxë – kryesisht konsumatorë komercial – biznese.

Arsyeja: Për krijimin e urave të tensionit të mesëm.

27.07.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10[kV] Koliq do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Keqekollë- Hajkobille (kodi: 14016004) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc, Mutivode.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngimi i përçuesve.

2.

Nga NS 35/10kV Besia do të ndërprehet:

LP 10(20)kV Prugovci (kodi: 10013012) nga ora 09:00 deri 14:00

Vendet: Barilevë Lecët, Te kanali Besi, Leban te baza 1, Prugovc Extra Dragusha, Leban Dobratiqët, Besi Ambulanca 1, Rimanishta, Betonjerka private Lebanë, Objekti privat Deshishku, Zenit, Jaha Company dhe Prugovc Zuqollët.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

3.

Nga TS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Trasing (kodi: 16100010) nga ora 09:00 deri 14:00

Vendet: Trasingu, Gurethyesi Lladrovci, Korretica e Epërme (një pjesë) dhe Agani.

Arsyeja: Mirëmbajtje Preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngimi i përçueseve.

Gjakovë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet J08 Gjakova 2, J26 Gjakova II – 1, J27 Gjakova II-2 dhe daljet J25 dhe J28:

NS 35/10kV Gjakova II (kodi 810001) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV e NS Gjakova II dhe 2 dalje 10kV nga NS Gjakova 2 prej orës 11:00 deri ne ora 15:00

Vendet: rrugët: Aleksandër Moisiu, Anton Qeta, Azem Hajdari, Bashkim Idrizi, Besim Bistrazhini (një pjesë), Dëshmorët e Lirisë (një pjesë), Elena Gjika, Faik Konica, Gjergj Fishta, Hasan Prishtina, Hysni Dobruna (një pjesë), Korab Binxhiu, Migjeni, Nimon Ferizi, Orize, Londra, Uashingtoni, Skendërbeu, Yjet e Erenikut dhe Yll Morina, Besim Bistrazhini, Dërgut Vokshi (1 konsumatorë), Dëshmorët e Lirisë, Elena Gjika, Gjon Bisaku, Gjon Nikoll Kazazi, Haki Taha, Hysni Dobruna (një pjesë), Ismail Qemali (një pjesë), Konferenca e Bunjajt, Konstandin Kristoforidhi, Lidhja e Prizrenit (2 konsumatorë), Martin Camaj, Migjeni (një pjesë), Mithat Frashëri, Shaban Polluzha, Yjet e Erenikut (një pjesë), Lagjja Brekoc, Domenik Përgegaj, Drenica, Minatori, Shote Galica, Spitali Rexhional i Gjakovës dhe Thertorja; rrugët: Abedin Tërbeshi, Ali Pashë Tepelena, Armand Pier Pailad, Bajram Daklani, Besim Bistrazhini (1 konsumatorë), Bujar Syla, Çamëria, Dëshmorët e Lirisë (një pjesë), Edit Durham, Elton Zherka (një pjesë), Haki Taha, Halit Asllani, Isa Boletini, Ismail Qemali (një pjesë), Jeronim Derada, Marie Shllaku, Musa Zajmi, Nënë Tereza, Qazim Bakalli, Rruga Tirana, Sadedin Shehu, Shaban Gola, Skënderbeu, Tefik Çanga, Xheladin Hana dhe Yll Morina, Abdurrahim Buza, Aleksandër Moisiu, Anton Qeta (1 konsumator), Asim Vokshi (1 konsumator), Avni Rrustemi, Bashkim Idrizi (1 konsumatorë), Dëshmorët e Lirisë, Faik Konica, Gjergj Fishta, Ilir Soba, Isa Grezda, Kongresi i Manastirit, Korab Binxhiu (një pjesë), Lidhja e Prizrenit, Mic Sokoli, Migjeni, Orize, Londra, Vashingtoni, Yket e Erenikut dhe Ymer Prizreni dhe HIB – PETROLL Ibrahim Hamdi Bucaliu.

Fshatrat: Moglicë, Goden, Jahoc, Prush, Raçë, Vogovë dhe Zhub.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, mirëmbajtja totale e nënstacionit.

2.

Nga TS 35/10[kV] Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja – LP 10[kV] Ponosheci (kodi: 80080006) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Babaj Bokës, Dallashaj, Devë, Duzhnjë, Gusk, Jahoc, Korenicë, Madanaj, Mejë, Morinë, Nec, Orize, Ponoshec, Popoc, Ramoc, Rracaj, Rrypaj, Sheremet, Shishman, Smolicë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, revizionimi i NS 10/04 kV, ndërrimi i SHMT/ve, bazave siguresave, izolatorëve etj.

Ferizaj

1.

NS 35/10 kV Kaçanik do të ndërprehet:

LP 10kV J02-Pylltaria (kodi: 40043004) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: rrugët: 2 Korriku, Demush Bilalli, Dëshmorët e Lirisë, Emin Duraku, Ismajl Qemajli (një pjesë), Ismajl Raka, Lagjja e Re, Migjeni dhe UÇK, fshatrat: Drenogllavë (një pjesë), Dushkaja (një pjesë), Gjurgjedell, Korbliq, Llanishtë dhe Runjevë si dhe një pjesë e Kaçanikut.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të thyera me të rejat, ndërrimi i përçuesve dhe ndërrimi i izolatorëve.

Pejë

1.

NS 110/10[kV] Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Lumbardhi (kodi: 53000005) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Lluka e Epërme, Llukë Gecaj, Pozhari, Gllogjan, Shaptej, Lumbardh, Irzniq, Ratishë, Gramaçel dhe Mazniku.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

NS 110/10kV Istog do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Vrella (kodi: 54000002) nga ora 09:00 deri 14:00

Vendet: Rrugët: Arben Januzaj, Bajram Gashi (një pjesë), Binak Prekiqi-Vrellë (një pjesë), Burimit (një pjesë), e Kosharës (një pjesë), Hysni Zajmi, Ismet Bicaj-Vrellë (një pjesë), Izet Shatri-Vrellë (një pjesë), Laxhja e Shqiponjave, Naim Dreshaj-Vrellë (një pjesë), Nimon Demaj, Qazim Hakaj (një pjesë), Rexhë Murati, Selim Bajramaj, Sheshi i Lirisë-Vrellë dhe Skender Maraj. Fshatrat: Cerrcë, Kamenicë, Istoq (një pjesë), Istog i Vogël (një pjesë), Lubozhdë, Studenicë, Stupë dhe Vrellë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi shtyllave të tensionit të mesëm në Lubozhdë dhe Studenicë.

Prizren

1.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

LP 10kV Studençani 2 (kodi: 32000024) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: Studençani-kooperimi, Studençani qendër, Studençani rr. e Neperbishtit 2,Samadrazha Sali Morina, Samadraxha III, Mulliri i binakut, Samadraxhë qendër, afër shkollës, te burimi, lagjja Studençani, N.T.Sh Iliria, banorët e fshatit Studençan dhe Viva fresh-i.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, Revizion ne LP 10kV, ndërrimi/përforcimi i shtyllave të dëmtuara.

2.

NS 110/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Peqani (kodi: 32000007) nga ora 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Bllacë, Breshani, Duhël, Kastërc, Nishor, Peqan, Semetisht dhe Sllapuzhan.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, revizion në LP 10kV, ndërrimi/përforcimi i shtyllave të dëmtuara.

Gjilan

1.

Nga NS 35/10kV Artanë do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bunjakët (kodi: 60024002) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Bunjak (një pjesë), Marevc dhe Miniera.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, vendosja e përçuesve.

2.

Nga NS 110/10 [kV] Kamenica do të ndërprehet:

LP 10[kV] Strezovci (kodi: 62000005 ) nga ora 09:00 deri 14:00

Vendet: rrugët: Asim Jusufi (një pjesë), Avdi Xhaçku, Besnik Maroca, Dëshmorët e Kombit, Kadri Zeka, Nikolla Teslla, Musli Ymeri (një pjesë), Wurdo Wilson (një pjesë), Vëllezërit Krivaqa (një pjesë); fshatrat: Bolec, Bushincë, Buxhenicë (një pjesë), Carevc (një pjesë), Gragjenik (një pjesë), Hajnoc, Kamenicë, Kremenatë (një pjesë), Krilevë, Malësia dhe Lagjja e Malësisë (një pjesë), Meshinë (një pjesë), Moçar, Strezoc dhe Tirinicë (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të drurit me të betonit dhe ndërrimi i izolatorëve dhe bazave të siguresave.

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Novolani (kodi: 73000005) nga ora 09:00 deri 16:00

Vendet: Një pjesë e Bukoshit, Novolani, Kolla, Vërnica, Rezniku, Shallci, Druvari dhe Mihaliqi.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

27.07.2022

Punime në projekte investive

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalje 10 kV Caralluka (kodi: 82082001) prej orës 09:00-10:00 dhe nga 16:00-18:00

Vendet: Rr.603 Adem Jashari (një pjesë), Rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumatorë), Rr.606 Pavarësia (1 konsumatorë), Rr.610 Hisni Mazreku (1 konsumatorë), fshatrat: Carallukë, Dragobil, Drenoc, Panorc, Shkarashnikë, Tërpezë e Poshtme, Vërmicë, Vërmicë e Malishevës.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

2.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehen:

NS 10/0.4kV TS Drenovci (kodi: 82082001010) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

Vendet: fshati Drenovc.

Arsyeja: Projekte investive, shtrirje e përçuese, montimi i izolatorëve dhe ngritje e shtyllave.

Ferizaj

1.

Nga NS 35/10[kV] Ferizaj II do të ndërprehet:

LP 10kV Qyteti (kodi: 40000001) nga ora 10:00 deri 16:00

Vendet: Qyteti (një pjesë), Rr. Rexhep Bislimi, Rr. Hasan Prishtina, TS Pylltaria, Grupi i Bizneseve

Arsyeja: Projekt investiv, energjizimi i kabllove të reja dhe stabilimentit.

Prizren

1.

Nga TS 110/35/10[kV] Theranda do të ndërprehet:

LP 10kV Budakova (kodi: 32000008) prej orës 09:00-12:00 dhe nga ora 14:00-17:00

Vendet: Pishina Solid, Reqani I, Reqani II, Dragaqine I, Qadraku I, Pompat e Ujit Mohlan, Greiqevci I, Buzhala I, Budakova II dhe Budakova.

Arsyeja: Projekte investive, në projektin Lagjja Hoxha Budakova III dhe Budakove te Xhamia, si: Lëshimi në punë i rrjetit dhe TS të ri tek Lagjja Hoxha Budakova III dhe zëvendësimi i konzollave ekzistuese të tensionit të mesëm në Budakovë te Xhamia.

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10(20)[kV] Skenderaj do të ndërprehet:

LP 10kV Turiqevci (kodi: 74000006) prej orës 09:00 dhe nga ora 18:00

Vendet: Llausha, Rakinica, Kopiliqi i Epërm, Kllodernica, Turiqefci, Buroja, Vojniku, Izbica, Ozrim, Kopiliq i Ulët dhe Açareva.

Arsyeja: Projekte Investive, demontimi i përçuesit ekzistues, demontimi i konzollave ekzistuese, shtrirja e përçuesit të ri, montimi i konzollave metalike, montimi i izolatorëve, tokëzimi i shtyllave të tensionit të mesëm, si dhe elementet tjera përcjellëse.

27.07.2022

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

NS 35/20[kV] Fushë- Kosova II do të ndërprehet:

Dalja 20 [kV] Dalja Fushë-Kosova nr. 9 (kodi: 10012282) nga ora 09:30 deri 14:30

Vendet: Një pjesë e rr. Albulena, një pjesë e rr.Hajrullah Zymi dhe Model Sllovenia.

Arsyeja: Për realizimin e sistemit hyrje/dalje 10 kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

2.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehen:

Në NS 10/0.4kV Stabiliment te Fati Im këta TS-a nga ora 10:00 deri 16:00

NS 10/0.4kV Llapnasella 3 (Kodi: 19000035121)

NS 10/0.4kV Llapnasella 1 (Kodi: 19000035123)

NS 10/0.4kV Llapnasella 2 (Kodi: 19000035122)

NS 10/0.4kV Kamp- shtëpiza- Petrit Deçani (Kodi: 19000035011)

NS 10/0.4kV “EDA” Spitali intermed Preoc (Kodi: 19000035013)

NS 10/0.4kV NTP” ARBËRIA”(Çlirimi) (Kodi: 19000035016)

NS 10/0.4kV Banesat Private te shkolla L.P. (Kodi:19000035020)

NS 10/0.4kV Zenel Beqiri (Depo te Luli) (Kodi:19000035028)

NS 10/0.4kV Petroll Company (Kodi:19000035029)

NS 10/0.4kV Autoservis Kepa (Te Isaku) (Kodi:19000035097)

NS 10/0.4kV UKABI (Kodi: 19000035098)

NS 10/0.4kV Marigona 3 (Kodi:19000035099)

NS 10/0.4kV JEHONA Ts Privat (Kodi: 19000035100)

NS 10/0.4kV NTSH” ELEKTRO AG”Alush Hasani (Kodi:19000035101)

NS 10/0.4kV Autosallon Toni (Kodi: 19000035105)

NS 10/0.4kV Shaip Kadriu (Kodi:19000035153)

NS 10/0.4kV Grupi i bizneseve”Delux”(Toverlani) (Kodi:19000035247)

NS 10/0.4kV Preoci 3 ( TE Mercedesi) (Kodi:19000035003)

NS 10/0.4kV Mercedes Mita (Pumpa e benzinit) (Kodi:19000035004)

NS 10/0.4kV Muja Preniqi “Autosallon” (Kodi:\19000035156)

NS 10/0.4kV Gani Aliu (Kodi:19000035161)

NS 10/0.4kV Driton Mehmeti (Kodi:19000035164)

NS 10/0.4kV Blerim Imeri “DEJA VU” shpk (Kodi:19000035237)

NS 10/0.4kV Merkom Komp.PEZHO (Arif Elshani) (Kodi:19000035039)

NS 10/0.4kV Fura Kobake (Kodi:19000035042)

NS 10/0.4kV N.T.”Luli”-Lulzim Marevci (Kodi:19000035044)

NS 10/0.4kV Albert Rudari (Kodi:19000035045)

NS 10/0.4kV Naser Mustafa-objekti banesor (Kodi:19000035047)

NS 10/0.4kV Afrim Hoxha (Kodi:19000035048)

NS 10/0.4kV Afrim Krasniqi”Star Trade”SH.P.K. (Kodi:19000035137)

NS 10/0.4kV Objekti privat Hamdi Mehmeti (objekti Elipsa) (Kodi:19000035012)

NS 10/0.4kV Internation health centar (spitali turk) (Kodi:19000035043)

NS 10/0.4kV Betonjerka-Renulual Betoni (Kodi:19000035049)

NS 10/0.4kV Bet.FITORJA (Kodi:19000035104)

NS 10/0.4kV Basri Shahini (Kodi:\19000035108)

NS 10/0.4kV Kompleksi kulturor Sportiv- Llapnasella (Kodi:19000035109)

NS 10/0.4kV Muhamet Haxhimusa- objekti afarist (Kodi:19000035113)

NS 10/0.4kV Llapnasella 4(Kodi:19000035120)

NS 10/0.4kV NTSH “Zhaki Advertising”-Zhermin Durguti (Kodi:19000035129)

NS 10/0.4kV Thesar Llapashtica (Kodi:19000035138)

NS 10/0.4kV Durmish Hamit Durmishi “DURMISHI” shpk (Kodi:19000035146)

NS 10/0.4kV Hamdi Beqiri”Hart Point R.H.”Sh.p.k (Kodi:19000035159)

NS 10/0.4kV Nexhat Fazliu “Binni” shpk (Kodi:19000035162)

NS 10/0.4kV F-SHPED SH.P.K Faton Nishevci (Kodi:19000035163)

NS 10/0.4kV Ferki Bajrami N.T.P.AUTOSALLON”GENI” (Kodi:19000035240)

NS 10/0.4kV Xhemail Ismajli”VAM-TRADE”SH.P.K (Kodi:19000035241)

NS 10/0.4kV Besim Hetemi (Kodi:19000035245)

NS 10/0.4kV “AKOMA TE ISAKU”-Isak Ademi (Kodi:19000035248)

NS 10/0.4kV Hysen Shabani NPT “GAMMA” (Kodi:\19000035249)

NS 10/0.4kV Te Fati IM (Kodi:19000035264)Vendet: Llapnasella 1,2,3 dhe përgjatë rrugës magjistrale Prishtinë- Ferizaj.

Arsyeja: Punimet duhet të kryhen në bazë të pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Pejë

1.

NS 110/10kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Dardania II (kodi: 51000004) nga ora 10:00 deri 12:00

Vendet: Benzines Raushiq, Tregu Raushiq, Jasiqi 2, Jasiqi 1, Banja, Mulliri Jusaj, Molika kontroll teknik Jakup Beqaj, Asfallti, Ideal Vokshi, Te Billepoja, Dardania2, Dardania1, Dardania7 dhe Dardania 4.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit te aprovuar.

Të tjera