Lajme

Në këto vende nesër nuk do të ketë rrymë

Autori: Gazeta inFokus 20:28 | 16 September 2021

KEDS njofton për zonat që do të mbesin pa energji elektrike.

Sipas një njoftimi për media, në KEDS do të punohet në rrjet për siguri të sistemit.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

17.09.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Marigona Hill (kodi: 19000014) prej orës 10:00 deri në ora 11:00

Vendet: Marigona Hill lagja.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

Nga TS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Viva Fresh (kodi: 19000028) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Vendet: Viva Fresh, Hotel Gorenja, Al Petroll, Koral, fusha Sheki, Skender Mramori, Proten dhe Ondeks Mont.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

Nga TS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mati 2 (kodi: 19000026) prej orës 12:00 deri në ora 13:00

Vendet: Lagjja e Spitalit 5, VG Constuksion, rrugë: Muharrem Fejza, Skender Çeku, Imer Elshani, Enver Maloku dhe Banesat e Pozhegu Brathers.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.

Nga TS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV MAP – Qendra e Paraburgimit (kodi: 19000017) prej orës 13:00 deri në ora 14:00

Vendet: .Qendra e paraburgimit

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

5.

Nga TS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Pallati i Drejtësisë (kodi: 19000024) prej orës 14:00 deri në ora 15:00

Vendet: Pallati i Drejtësisë.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele

6.

Nga NS 35/(20)10 kV Koliq, do të ndërprehet:

LP 10kV Grashtice-Radashevc (kodi: 14016001 ) prej orës 10:30-11:00 dhe nga ora 15:15-15:45

Vendet: Grashticë, Radashec dhe Bllagaj.

Arsyeja: Ndërprerje e domosdoshme për shkak të sigurisë në punë.

7.

Nga NS 35/(20)10 kV Koliq, do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS: Ajetovitë -(Kodi: 14016001071)– prej orës 10:30 deri 15:45

NS 10/0.4kV TS: Radashec-(Kodi: 14016001072)– prej orës 10:30 deri 15:45

Vendet: Ajetovitë dhe Radasheci.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive në LP 10 kV Grashticë- Rradashec, degëzimi per Radashec.

Pejë

1.

Nga TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

LP 10kV Fusha e Pejës (kodi: 50000009) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: Bajraktarët, Kulla e Ministrit, Treboviq, Qunguri, Elsa, Nabergjan, Lluga, LLabjan dhe Bllagaj. Arsyeja: Montimi i ndarësit linjor të tensionit të mesëm, degëzimi për Nabërgjan dhe pastrim traseje.

Prizren

1.

Nga TS 110/35/10k(20)kV Theranda do të ndërprehet:

LP 10kV Budakova (kodi: 32000008) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Pishina Solid, Reçani I, Reçani II, Dragaqine I, Çadraku I, Pompat e Ujit Mohlan, Greiqevci I, Buzhala I, Budakova II dhe Budakova.

Arsyeja: Përforcimi apo ndërrimi shtyllave të dëmtura të tensionit të mesëm dhe përforcimi i përçuesve.

2.

Nga TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

LP 10kV Levisha (kodi: 31000012) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Levisha, Sporti, Njegoshi, Aradha e Sharrit, Ujësjellësi, qyteti, Jabllanica dhe Novoselani.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Ferizaj

1.

Nga TS 110/35/10k(20)kV Lipjani do të ndërprehet:

LP 10kV Kraishta (kodi: 41000002) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Rufci i Ri, Rufci i Vjetër, Hallaqi i Vogël, Hallaqi i Madh, Ribar i Vogël, Ribar i Madh, Zllakuqan, Kraishtë, Bujan, Bregu i Zi, Godanci i Epërm, Varigoci dhe Kraishta.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

Nga NS 35/10 kV Kaçaniku do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fshatrat Voskopojë (kodi: 40043001) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: Voskopoja, Trupaj, Trimor, Bicaj (Biqevc), Pallosh (Biqevc), Nikaj, Tushaj Soponica, Malsi (Malzez), Vatë, Nikaj dhe biznise private.

Arsyeja: Pastrimit të linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

3.

Nga NS 35/10 kV Kaçaniku do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kaçaniku i Vjetër (kodi: 40043007) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Vendet: Doganaj, Duraj, Kaçanik i Vjetër, Stagovë, Begracë dhe Elezaj.

Arsyeja: Pastrimit të linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

17.092021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Në NS 110/10kV Prishtina 2 do të ndërprehen:

NS 10/0.4kV si vijon nga ora 09:00 deri në orën 21:00 kohe pas kohe sipas nevojës:

NS 10/04kV “SIZMIR sh.p.k”Kushtrim Shala (Kodi: 19000026230)

NS 10/04kV – Sadat Pllashniku”B&S Group”shpk” (Kodi: 19000026252)

NS 10/04kV J.Morina, H.kadriu-Princesha Group (Kodi: 19000026176)

NS 10/04kV Lagjja e Spitalit 5 (Kodi: 19000026102)

NS 10/04kV Naim Guri (Kodi: 19000026201)

NS 10/04kV Art Construction-Faton Sinani (Kodi: 19000026215)

NS 10/04kV Faton Sinani “ART CONSTRUCTION” LLC (OB “04”-Llam (Kodi: 19000026253)

NS 10/04kV privat Valon Vataj”KAWA GROUP”SH.P.K, (Kodi: 19000026243)

NS 10/04kV Arben Jetullahu “ARSEKO”Sh.P.K (Kodi: 19000038257)

NS 10/04kV Lagja e Spitalit 4/2 (Kodi: 19000038013)

Vendet: Matiçan, Lagjja e Spitalit 4/2 edhe objektet e banimit të këtyre trafostacioneve.

Arsyeja: Konvertimi në 20kV i trafostacioneve të larcekura, në të njëjtën kohë do të bëhet ndërrimi I kthinave, me përjashtim të TS 10/0.4kV Sizmir shpk me TS Kod 19000026230 që do të ndërrohen kthinat pasi nuk janë kompatibile për nivelin e tensionit 20kV.

18.09.2021

Punime nga palët e treta

Prizren

1.

Nga NS110/10 kV Theranda do të ndërprehet:

LP 10kV Theranda (kod: 32000016) nga ora 11:00-11:30 deri nga ora 15:00-15:30

Vendet: rr. Skënderbeu, Qendra Zejtare II, Nëna Terezë, Derveni, Migjeni, Enver Bytyqi, Hajdin Berisha, Xhavit Syla, Endrit Kavaja, Ismail Qemali, Lidhja Prizrenit, Vinston Qerqili, Kenan Halimi, Garibaldi, Mulla Nura dhe ETC.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

2.

Nga NS110/10 kV Theranda do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Therandë Qerqili (rr.Sopisë) 1-(Kodi:32000016001)– prej orës 11:00 deri 15:30

Vendet: Sopisë 1.

Arsyeja: Ndërrimi i panelit 0.4 kV dhe vendosja e trafos sipas pëlqimit elektro-energjetik.

18.09.2021

Punime nga palët e treta

Gjilan

1.

NS 110/110 kV Berivojca do të ndërprehet:

LP 10kV /0.4 (kod: 62000005025) drejtimi i Strezovcit nga ora 08:00 deri nga ora 12:30

Vendet: Rruga te Shkolla fillore

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 04 kV sipas zgjidhjes teknike.

19.09.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga NS 220/35/10 kV Drenas do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Drenasi 3 (kodi: 16100003 ) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Drenas (një pjesë) dhe Qendra Zejtare Lokalet.

Arsyeja: Ndërrimi i transofrmatorit Qikatovë te Balecët dhe energjizimi i kabllove.

19.09.2021

Punime nga palët e treta

Gjilan

1.

Nga NS110/35/10 kV Viti do të ndërprehet:

LP 10kV Binça (kod: 61067008) nga ora 12:00 deri nga ora 16:00

Vendet: fshatrat: Mogillë, Kabashë, Rafshinë, Bozovik, Shoshar, Debelldejë dhe Binçë.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10 kV sipas zgjidhjes teknike në fshatin Kabash.

Të tjera