Lajme

Në këto vende, do të ketë ndërprerje të rrymës sot e nesër

Autori: Gazeta inFokus 10:09 | 06 December 2022

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) ka njoftuar se për shkak se do të kryhen punime të domosdoshme për siguri të sistemit, sot e nesër në disa lokalitete të vendit do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Ky është orari sipas rajoneve:

06.12.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Gjilan

1.

Nga NS 35/10kV Artanë do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bunjakët (kodi: 60024002) prej orës 10:30 deri në ora 15:30

Vendet: Bunjakët, Miniera Artanë, Kllokoq, Vakoc, Nishnakolle, Marec te Xhamia e Pacollëve, Gërbesh

Arsyeja: Evitim rreziku dhe ndërrimi i shtyllave.

Ferizaj

1.

TS 110/35/10 kV Lipjan do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Sllovia (kodi: 41000003) prej ores 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Gushterica e Ulët, Gushterica e Epërme, Dobratin, Gadime e Ulët (një pjesë), Gllavicë, Livagjë, Marec,  Sllovi dhe Smallushë.

Arsyeja: Shkyçje për shkaqe sigurie – punime në projektin Sllovi.

Prizren

1.

TS 110/35/10 kV Prizren 1  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV 5 Dëshmorët  (kodi:30000016) nga ora 10:00 deri në ora  13:00

Vendet: Një pjesë e rr. Jashar Salihu, një pjesë  e rr. Ismet Gashi, një  pjesë  e rr. Ismail Qemali dhe një pjesë  e rr. Aziz Kelmendi.

Arsyeja: Evitim rreziku, ndërrimi i shtyllës së thyer.

07.12.2022

Punime në projekte investive

Gjakovë

1.

TS 35/10[kV] Malisheva

Nga dalja 10 kV Bellanica do të ndërprehet:

TS 10/0.4kV TS NGUCAT(TE SABITI) (kodi: 82082005037) nga ora 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: TS 037 Ngucat te Sabiti.

Arsyeja: Projekte investive, shtrirja e kabllos në trasenë ekzistuese.

07.12.2022

Punime nga pala e tretë

Prishtinë

1.

NS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

LP 20kV Dalja nr.3 Pr2-Pr7  (kodi: 11000074)  në dy termine  nga ora 09:00 deri në ora  09:10 dhe nga  ora 11:50 deri 12:00

Vendet: Një pjesë e rr. Enver Maloku, rr Dibran Halili, rr. Thimi Mitko, rr. Armend Daci, rr. Gazmend Zajmi, rr. Norbert Jorku dhe rr. Bedri Shala.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

2.

NS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

LP 20kV Dalja nr.3 Pr7-Pr2 (kodi: 19000074)  ne dy termine  nga ora 09:00 deri në ora  09:10 dhe nga  ora 11:50 deri 12:00

Vendet: rr. Holger Petersen, rr. Nekibe Kelmendi, rr.r Malush Kosova, rr. Arbnor e Asrit Dehari, rr. Ernest Koliqi, rr.Rr Smajl Hajdari dhe një pjesë e rrugës B.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punes pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

3.

NS 110/10(20)kV Prishtina 7

Nga  Dalja nr.3 Pr7-Pr2   do të ndërprehen:

TS 20/0.4 KV Lagjja e Spitalit 8      ( kodi 19000074195)  nga ora 09:00 deri 12:00

TS 20/0.4 KV Malësia Invest         ( kodi 19000074281)  nga ora 09:00 deri 12:00

TS 20/0.4 KV ACG  Avni Kastrati  ( kodi 19000074282)  nga ora 09:00 deri 12:00

Vendet: Një pjesë e rr. Elbasani, ACG  Avni Kastrati  dhe Malësia Invest.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Të tjera