Lajme

Ndërron jetë profesori i Fakultetit Juridik, Agur Sokoli

Autori: Gazeta inFokus 10:03 | 30 April 2021

Është ndarë nga jeta Profesori i Fakultetit Juridik të UP-së, Prof.Dr.Agur Sokoli.

Rama poston videon 3D të aeroportit të Vlorës

Profesori i të Drejtës dhe Procedurës Administrative, ka qenë pjesë e personelit të rregullt akademik të fakultetit nga viti 1976 deri në pension, dhe është angazhuar deri në nëntor të vitit 2020.

Gjatë karrierës mbi 40 vjeçare, Profesori Agur ka qenë shembull i pedagogut të përkushtuar, njeriut të urtë dhe të ndershëm.

Të tjera