Rozë

Nazi nga grupi “Aurora” tregon se si është sulmuar nga shejtanët

Autori: Gazeta inFokus 17:03 | 14 September 2020

Këngëtari i Grupit Aurora, Nazmi Sfishta-Nazi, ka shpjeguar se si është sulmuar nga djajtë.

Ai fillimisht ka shpjeguar konceptin filizofik të universofilisë të cilin ai e cilëson si më të lartin nga të gjitha degët e filozifisë.

“Universifilia është një koncept shumë i madh filozofik më i madh se të gjitha që kanë ekzistuar. Ajo shpjegon çështjen e materies. Ka jetë edhe pas vdekjes. Zoti ekziston”, thotë ai.

“Mua më kanë sulmuar shejtanët pasi në aspektin fetar është e provuar që dijetarët i sulmojnë shumë shejtanët. Absolutisht më kanë goditë fizikisht disa herë, e disa herë e disa herë. Më kanë lënduar. Në kasetën time fejzullah i shihni sulmet që i kam përjetuar shumë rëndë. Në kaseten universilfia 1 e tregoj, pastaj edhe ne universifilia 2. Ata ekzistojnë, por nëse flasim në rastin e të dukshmes dhe të padukshmes e shohim që shumë gjëra ndodhin në të padukshmen e shumë pak në të padukshmen. Kjo shpjegohet në konceptin e universifilisë”, shpjegon tutje ai në emisionin n’Kosovë Show.

Nazi ka bërë të ditur se grupi i tij po rikthehet dhe se ka shumë projekte të tjera që po presin të dalin. Ai ka treguar se mund të krijojë një këngë brenda sekondash.

Video nga minuta 41:40…

Të tjera