Lajme

Nagavci raporton në Komisionin për Arsim

Autori: Gazeta inFokus 07:02 | 06 July 2021

Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Inovacion, Kulturё, Rini dhe Sport sot mban mbledhje.

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës,
2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e mbajtur më 29.06.2021,
3. Shqyrtimi i Projektligiit nr.08/L-008 për Ratifikimin e Marrëveshjes së bashkëpunimit ndërmjet Ministrisë së Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit dhe Agjencisë Austriake për Zhvillim për zbatimin e projektit ”Hulumtimi dhe Shkencat e Aplikuara në Arsimin e Lartë +(HERAS +)” (ADA numri referues 8116-00-2020),
4. Raportim i znj. Arbërie Nagavci, ministre e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit,
5. Formimi i grupit punues për mbikëqyrjen e zbatimit të Ligjit për tekstet shkollore dhe të dokumentacionit pedagogjik,
6. Të ndryshme.

Vendi: N10 Koha: 11:00

Të tjera