Lajme

Mundësi e jashtëzakonshme e grave ndërmarrëse për të përfituar nga programi i BE-se “Erasmus for Young Enterpreneurs”

Autori: Gazeta inFokus 21:26 | 10 May 2022

Një mundësi e mirë për ndërmarrëset e reja ofrohet nga programi Erasmus, i cili do t’i ndihmojë ato në ngritjen e kapaciteteve dhe zhvillimin e biznesit, ndërsa organizata “Kosova Women 4 Women” është pjesë e këtij projekti, nga e cila mund të merrni informacione të detajuara.

Ky program shkëmbimi për ndërmarrësit e rinj, është i financuar nga Bashkimi Evropian dhe ofron mundësinë për të punuar me një ndërmarrës me përvojë në një vend tjetër pjesëmarrës, në mënyrë që të përforconi aftësitë tuaja në zhvillim të biznesit, ku qëndrimi jashtë vendit mund të zgjasë deri në 6 muaj, shkruan Gazeta Infokus.

Për t’u bërë pjesë e këtij programi duhet të jeni ndërmarrës i ardhshëm ose ndërmarrës i ri që funksionon në më pak se tri vite.

Posedimi i një projekti apo ideje biznesi e të pasqyruar është kriteri tjetër, kurse për procedurat e vizës dhe lejen e qëndrimit duhet të përkujdeseni vet.

Njoftimi i plotë:

Të tjera