Lajme

MUAJI I RI. FITUESI TJETËR. SHPËRBLIMI I NJEJT 10.000 EURO CASH!!

Autori: Gazeta inFokus 13:59 | 05 June 2023

Loja vazhdon të bëhet më interesante. Këtë të shtunë, ne emisionin OXYGEN SHOW është bërë përzgjedhja e fituesit të dytë të rradhës, të lojës shpërblyese nga Artmotion prej 10,000 EUR. Për abonuesit në Muajin Maj, shpërblimi I madh prej 10,000 EUR I shkon z. Ismet Muriqi, abonues në Pakon Premium Plus.

  • Ismet Muriqi, është fituesi I dytë i lojës shpërblyese n’plus me Premium, n’Plus me Cash’, me cmimin premi prej 10,000 EUR, e cila ka filluar në Prill dhe do jipet cdo muaj klienteve të cilët janë apo do të abonohen në pakon Premium Plus.

Artmotion nga data 5 Prill ka filluar me lojën për të fituar 10.000€ cash për të gjithë klientët e pakos Premium PLUS, të cilët në mënyrë automatike janë pjesë e lojës! Mirëpo, edhe ju mund t’i bashkangjiteni shumë thjesht, leht dhe shpejtë, duke vizituar dyqnanin më të afërt të Artmotion, në rast se jeni klient aktual ju mund të kaloni nga pako aktuale në pakon Premium Plus, apo ju mund të bëheni klient i Artmotion direkt duke u abonuar direkt në pakon Premium PLUS!

Shpallja e fituesit, abonuesit ne pakon Premium Plus ne muajin Qershor, do të përzgjidhet përmes shortit, i cili do të transmetohet LIVE në OXYGEN SHOW nga Besim Dina. Si dhe, në fund të muajit fituesi do të shpallet publikisht edhe në uebfaqen www.artmotion.net, e po ashtu, në të gjitha rrjetet sociale të Artmotion!

-Advertisement-

Të gjihë atyre që bëhen pjesë e lojës së madhe prej 10.000€ CASH, Artmotion, ju uron shumë fat dhe suksese, si dhe ju falenderon për besnikërinë tuaj, ndaj Artmotion
Vizitoni pikat e shitjes së Artmotion për t’u informuar më shumë, apo kontaktoni në 0800 20 600!

#Artmotion
#10mijeCASH
www.artmotion.net

Subscribe në YouTube: GAZETA INFOKUSI
BKT Kosova vlerësohet për herë të tretë "Banka e Vitit 2023 në Kosovë" nga The Banker

Të tjera