Fun & Video

Mos i bëni dhuratë për Vitin e Ri! Këto 5 gjëra besohet se sjellin fatkeqësi!

Autori: Gazeta inFokus 09:40 | 29 December 2021

Moment mjaft i bukur në ndërrimin e viteve janë edhe dhuratat për njerëzit e dashur. Por kujdes! Për supersticiozët disa prej tyre sjellin ters dhe fatkeqësi.

Cilat janë dhuratat që në natën e ndërrimit të viteve nuk duhet të jepen kurrë?

1. Objekte të mprehta

Gërshërët, thikat dhe objektet e tjera të mprehta si një magnet tërheqin energji negative. Ju mund t’i blini ato për vete, por jo si dhuratë për të tjerët.

2. Pasqyrë

Besohet se magjia është e bllokuar në pasqyra dhe kjo është arsyeja pse ato nuk duhet të blihen si dhuratë. Thuhet se pasqyrat e dhuruara sjellin telashe në jetën e atij që i merr.

3. Orë

Sipas besimit popullor, nëse ora ndalon, mund të sjellë fatkeqësi. Më së miri do të ishte të shmangni blerjen e kësaj dhurate.

4. Portofoli

Ju mund të dhuroni një portofol, por është e rëndësishme që ai të mos jetë bosh. Në atë rast, ai të cilit i jepni gjithmonë do të ketë problem me paratë.

5. Enët

Nëse doni t’i dhuroni dikujt enë ose një filxhan, vendosni një monedhë në secilën pjatë. Enët e zbrazëta sjellin varfëri.

Të tjera