Lajme

Momentet e lezetshme të 2021-shit

Autori: Gazeta inFokus 14:23 | 31 December 2021

Pas disa muajve të rëndë të pandemisë, më 2021 gjithë çka u është dashur njerëzve ka qenë shpresa dhe buzëqeshjet në fytyrë.

Pandemia nuk është mposhtur, por njerëzit kanë nisur të mësohen me këtë situatë dhe kanë pasur sy edhe për gjëra tjera.

Në këtë video i kemi përmbledhur disa ngjarje që i kanë disponuar njerëzit gjatë vitit.

Të tjera