Lajme

Ministrja Haxhiu raporton në Komisionin për Legjislacion

Autori: Gazeta inFokus 06:54 | 01 October 2021

Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë kundër Korrupsionit sot nban mbledhje.

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Votimi në lidhje me kërkesën e Kryetarit të Kuvendit për interpretim të Rregullores së Kuvendit;
3. Shqyrtimi në parim i Projekt-kodit nr.08/L-032 i procedurës penale;
E ftuar Ministrja e Drejtësisë znj. Albulena Haxhiu.
4. Shqyrtimi në parim i Projektligjit nr. 08/L-020 për bashkëpunim juridik ndërkombëtar në çështjet civile;
5. Shqyrtimi në parim i Projektligjit nr. 08/L-026 për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit 04/L-213 bashkëpunim juridik ndërkombëtar në çështjet penale;
6. Raporti i punës së Komisionit për sesionin pranveror;
7. Formimi i grupit punues për mbikëqyrjen e zbatimit të Ligjit sipas planit të punës së Komisionit;
8. Të ndryshme.

Vendi: N506 Koha: 10:00

Të tjera