Lajme

Ministria e Shëndetësisë hap konkurs për 197 mjekë

Autori: Gazeta inFokus 19:50 | 26 November 2021

Ministria e Shëndetësisë ka shpallur konkurs për 150 mjekë për t’u inkuadruar bazuar në Ligjin për Parandalimin dhe Luftimin e pandemisë COVID-19.

“Bazuar në Ligjin Nr. 07/L-006 Për parandalimin dhe luftimin e pandemisë COVID-19 në territorin e Republikës së Kosovës, Rregulloren (SHËNDETËSI) Nr.05.2020 Për angazhimin e përkohshëm të profesionistëve shëndetësor dhe stafit mbështetës gjatë pandemisë COVID-19, kërkesën e Divizionit për Kujdesin Parësor Shëndetësor si dhe kërkesën e Komitetit për Imunizim të popullatës me vaksinën kundër COVID19, Ministria e Shëndetësisë, shpall Konkurs”, thuhet në njoftimin e MSh-së.

Konkursi është si vijon:


Të tjera