Lajme

Ministria e Nagavcit kërkon monitorues të lajmeve që e atakojnë ministrinë

Autori: Gazeta inFokus 16:13 | 24 May 2024

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, e cila drejtohet nga ministrja Arbërie Nagavci,ka shpallur tender përmes të cilit kërkon “kontraktor individual për monitorim të mediave, qasje në dokumente publike dhe financiare”.

Tenderi në vlerë prej 7 mijë e 200 eurosh, në një ndër detyrat ka që ,  të “monitorohen mediat dhe shkrimet që publikohen për Ministrinë”.

Sipas dosjes së tenderit, specifikohen edhe punët që duhet t’i bëjnë fituesit e këtij tenderi.

-Advertisement-

Ai që do të arrijë të punësohet në këtë pozitë, do të marrë kontratë 12 mujore dhe një pagë prej 600 eurosh.

Detyrat e specifikuara janë si më poshtë:

Është përgjegjës për monitorimin dhe analizimin e paraqitje së Ministrisë dhe titullarit në media, monitorimin e lajmeve të cilat atakojnë institucionin dhe ndërlidhen me proceset në arsim;

Përgatit dhe shpërndan te stafi drejtues raportin ditor të monitorimit të mediave; pranon, regjistron dhe bënë trajtimin fillestar të kërkesave për qasje në dokumente publike

 

Tenderi në fjalë është kritikuar nga pjesëtarë të Shoqërisë Civile, duke e quajtur keqpërdorim të parasë publike.

Subscribe në YouTube: GAZETA INFOKUSI
Rëndësia e komunikimit efektiv midis Familjes dhe Kopshtit

Të tjera