Lajme

Ministria e Mjedisit përkrah projektin mbi 20 mijë euro në Shtime

Autori: Gazeta inFokus 11:17 | 16 May 2017

Në ambientet e MMPH-së u nënshkrua Memoranduminga Ministri Ferat Shala dhe kryetari Naim Ismajli, në përkrahje të një projekti për Komunën e Shtimes.

Projekti është “Zgjerimi dhe pastrimi i lumit Carralev-Shtime dhe Mollopolc-Petrovë-Shtime-Vojnovc“ në vlerë 200,000.00 €

Në këtë takim Ministri Shala theksoi senënshkrimi i këtij memorandumi përkrahur financiarisht nga MMPH-ja do të ndihmohet Komunae Shtimes në realizimin sa më të suksesshëm të këtij projekti që do të kontribuojnë në mirëqenien e banorëvedhe mbrojtjen e resurseve ujore të Shtimes.

Palët u dakorduan që pas nënshkrimit të këtij Memorandumi të procedohet sipas Ligjit për realizimin sa më të suksesshëm të këtij projekti.

Vip Card e Petrol Company ofron tri herë zbritje

Të tjera