FOKUSI NË BUJQËSI

Ministri Peci ndanë lajmin e mirë që e prisnin të gjithë fermerët

Autori: Gazeta inFokus 09:56 | 10 July 2023

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci, mëngjesin e sotëm ka ndarë një lajm shumë të mirë për fermerët.

Ai ka bërë publik vegzën në të cilën fermerët mund të aplikojnë, për programin 6 mujor të pagesave direkte.

Programi përfshin: Qumësht sipas cilësisë, therrje të raportuara, akuakulturë, viça për majmëri, zogj për majmëri, primin e sigurimeve bujqësore.

-Advertisement-

Subscribe në YouTube: GAZETA INFOKUSI
UNI-Universum International College rankohet me sukses në Times Higher Education Impact Rankings 2024

Të tjera