Auto&Tech

Mercedes-AMG G63 dhe G65 nga RevoZport [FOTO]

Autori: Gazeta inFokus 11:44 | 12 May 2017

Për këto dy modele, në treg gjenden shumë pako modifikimi. Por RevoZport ka vendosur të sjell pakon e saj të modifikimit.

Forma agresive këndore e këtyre modeleve është ruajtur nga RevoZport por harqet e rrotave janë zgjeruar për 70 mm në secilën anë, transmeton Express. Si rezultat i kësaj, G-Class është i gjerë 1,995 mm.

Pjesët tjera si mbrojtëset, pasqyrat dhe elementet tjera janë ndërtuar me fibra karboni që e ulë peshën e veturës duke rritur kështu perfomancën.

Sa i përket performancës, RevoZport ofron një sistem ECU dhe tuba shkarkimi të ndërtuar me Titanium të cilët e rrisin fuqinë e modelit G63 në 650 kf dhe atij G65 në 700 kf.

Mitrev me letër drejtuar Komitetit të Helsinkit: Ka një sulm të organizuar kundër meje

Të tjera