Lajme

Mblidhen këto komisione në Kuvendin e Kosovës

Autori: Gazeta inFokus 07:07 | 26 May 2023

Sot në Kuvendin do të mblidhen dy komisione.

Komisioni i posaçëm për shqyrtimin e kandidatëve për emërim në Gjykatën Kushtetuese, do të bëj intervistimin e kandidatëve për gjyqtarë në Gjykatën Kushtetuese.

Ndërsa Komisioni për Administratë Publike, Pushtet Lokal, Media dhe Zhvillim Rajonal, mban dëgjim publik për Projektligjin për Zhvillim Rajonal të Balancuar.

Etiketa:
KEDS zë për një javë afër 200 konsumatorë duke e keqpërdorur energjinë elektrike

Të tjera