Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike (IKSHPK), ka regjistruar të shtunën 292 raste të reja me coronavirus, pas testimit të 2,833 mostrave në institucionet publike dhe ato private.

Në 24 orët e fundit, ky Institut ka regjistruar tri viktima të diagnostikuara me sëmundjen COVID-19.

Prej 13 marsit të vitit të kaluar, autoritetet shëndetësore në Kosovë kanë regjistruar 65,982 persona të infektuar.

Ndërkaq, nga e hëna deri të shtunën në Kosovë kanë vdekur 27 persona, duke çuar numrin e përgjithshëm në 1,571 viktima.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *