Lajme

Mbahet ushtrimi për raste emergjente në Aeroportin e Prishtinës

Autori: Gazeta inFokus 08:06 | 16 May 2017

Në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës mbahet ushtrimi gjithë përfshires për raste emergjente i cili është një proces i përgatitjeve për bashkëpunim në rast të ndodhjes se ndonjë emergjencë në ose rrethinën e Aeroportit.

Plani i emergjencave të aeroportit është një proces i përgatitjeve për bashkëpunim në rast të ndodhjes së ndonjë emergjencë në ose rrethinen e Aeroportit.

Objektiva e planit emergjent te aeroportit është për të minimizuar efektet e emergjences, në vecanti për të shpetuar jetë dhe për të mbajtur operimin e fluturimeve.

Më këtë ushtrim do të aktivizohen të gjitha agjensionet shteterore të emergjences.

Intervistë me Prof. Dr. Vasil Iliev – Prolapsi i organeve gjenitale tek gratë

Të tjera