Lajme

Mbahet mbledhja e Komisionit për të Drejtat e Njeriut

Autori: Gazeta inFokus 07:38 | 07 October 2021

Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur, Viktimat e Dhunës Seksuale të Luftës dhe Peticione sot mban mbledhje.

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbaleve tё mbledhjeve tё mbajtrua me dt. 17 dhe 21 shtator 2021.
3. Takim në Komision, të ftuar:
– Përfaqësuesit e Komisionit Qeveritar për Persona të Zhdukur.
4. Takim në Komision, të ftuar:
– Përfaqësuesit e Këshillit Prokurorial tё Kosovës dhe tё Këshillit Gjyqësor të Kosovës;
5. Shqyrtimi i Peticioneve;
6. Të ndryshme.

Vendi: N302 Koha: 10:00

Etiketa:

Të tjera