Lajme

Mbahet mbledhja e Komisionit për Punë të Jashtme dhe Diasporë

Autori: Gazeta inFokus 07:22 | 18 November 2020

Komisioni për Punë të Jashtme dhe Diasporë sot mban mbledhje.

Rendi i ditës

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e mbajtur më 27 tetor 2020;
3. Aktivitetet e komisionit në vijim;
4. Informatë lidhur me vizitën e delegacionit homolog të Kuvendit të Shqipërisë;
5. Të ndryshme.

Vendi: N303 Koha: 11:00

Të tjera