Lajme

Mbahet mbledhja e Komisionit për Ekonomi

Autori: Gazeta inFokus 07:02 | 28 December 2021

Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti sot mban mbledhje.

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhjes e datës 22.12.2021;
3. Shqyrtimi i Planeve të Përformances të agjencioneve/rregullatoreve të pavarur, që i raportojnë Komisionit (AKP; AKK; ARKEP; ARRU; KPMM; ZRRE);
4. Miratimi i Raportit vjetor të Punës së Komisionit për vitin 2021;
5. Të ndryshme;

Vendi: C203 Koha: 09:00

Të tjera