Lajme

Mbahet mbledhja e Komisionit për Buxhet

Autori: Gazeta inFokus 06:58 | 24 November 2021

Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere sot mban mbledhje.

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbaleve të mbledhjeve të mbajtura të komisionit më 7 dhe 13 tetor 2021;
3. Shqyrtimi i Raportit Vjetor Financiar i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve për vitin 2020;
4. Shqyrtimi i Raportit Vjetor Financiar i Autoritetit Rregullativ të Hekurudhave për vitin 2020;
5. Shqyrtimi i Raportit Vjetor Financiar i Komisionit për Ndihmë Shtetërore për vitin 2019-2020;
6. Shqytimi i Kërkesës së Fondit të Kursimeve Pensionale për miratimin e taksave vjetore për vitin 2022;
7. Shqyrtimi i Projektligjit nr.08/L-069 për ratifikimin e Marrëveshjes në mes të Republikës së Kosovës, përfaqësuar nga Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve dhe Qeverisë së Zvicrës, përfaqësuar nga Departamenti Federal i Punëve të Jashtme përmes Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim mbi Programin Menaxhimi i Integruar i Burimeve Ujore në Kosovë;
8. Të ndryshme.

Vendi: C203 Koha: 10:00

Etiketa:

Të tjera