Lajme

Mbahet mbledhja e Komisionit për Buxhet, Punë dhe Transfere

Autori: Gazeta inFokus 07:28 | 07 October 2021

Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere sot mban mledhje.

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverableve nga mbledhjet e mbajtura të Komisionit, datë 27, 29 korrik dhe 4 gusht 2021;
3. Diskutim me Auditoren e Përgjithshme, znj. Vlora Spanca, rreth Kërkesës për caktimin e pagës për Auditorin e Përgjithshëm.
4. Shqyrtimi i Raportit Financiar i Radiotelevizionit të Kosovës për periudhën korrik-shtator 2021;
5. Shqyrtimi i Raportit Vjetor Financiar i Komisionit të Pavarur për Media 2020;
6. Shqyrtimi i Raportit Vjetor Financiar i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve për vitin 2020;
7. Shqyrtimi i Raportit Vjetor Financiar i Agjencisë Kundër Korrupsionit për vitin 2020;
8. Shqyrtimi i Raportit Vjetor Financiar i Agjencisë Kosovare për Krahasim dhe Verifikim të pronës për vitin 2020;
9. Votimi i Raportit Vjetor Financiar i Autoritetit të Aviacionit Civil për vitin 2020;
10. Votimi i Raportit Vjetor Financiar i KOSTT për vitin 2020;
11. Të ndryshme.

Të tjera