Lajme

Mbahet mbledhja e Komisionit për Buxhet, Punë dhe Transfere

Autori: Gazeta inFokus 07:02 | 10 November 2021

Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere sot mban mbledhje.

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit i mbledhjes së mbajtur të komisionit më 29.09.2021;
3. Shqyrtimi i Raportit Vjetor Financiar i Qeverisë për Buxhetin e Republikës së Kosovës për vitin 2020
4. Shqyrtimi i Raportit të Shpenzimeve të Kuvendit të Republikës së Kosovës për nëntëmujorin e vitit 2021;
5. Shqyrtimi i Raportit me Amendamente i Komisionit Funksional për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti, për Projektligjin nr.08/L-022 për identifikimin eelektronik dhe shërbimet e besuara në transaksionet elektronike;
6. Votimi i Raportit Vjetor Financiar i Autoritetit të Aviacionit Civil për vitin 2020;
7. Votimi i Raportit Vjetor Financiar i KOSTT për vitin 2020;
8. Të ndryshme.

Të tjera