Lajme

Mbahet mbledhja e Komisionit për Bujqësi

Autori: Gazeta inFokus 07:00 | 09 November 2021

Komisioni për Bujqësi, Pylltari, zhvillim Rural, Mjedis e planifikim hapësinor dhe Infrastrukturë mban medhje.

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës ,
2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e kaluar më 27.10.2021,
3. Shqyrtimi në parim i Projektligjit nr.08/L-058 për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr.04/L-074 për Shërbime këshilluese për bujqësi dhe zhvillim rural,
4. Shqyrtimi i Projektligjit nr.08/L-011 për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit Nr.04/L-061 për shitjen e banesave për të cilat ekziston e drejta banesore.
5. Të ndryshme

Të tjera