Lajme

Mbahet mbledhja e Komisionit për Arsim

Autori: Gazeta inFokus 06:59 | 22 July 2021

Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Inovacion, Kulturё, Rini dhe Sport .

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës,
2. Miratimi i procesvarbalit të mbledhjes së mabajtur me 6.7.2021 dhe 13.7.2021,
3. Shqyrtimi i Vendimit të Qeverisë nr. 25/19 të dt 14.7.2021 për themelimin e institucionit të Operës së Kosovës si Institucion i shërbimit publik,
4. Raportim i z. Hajrulla Çeku, ministër i Kulturës Rinisë dhe Sportit,
5. Të ndryshme.

Vendi: N302 Koha: 10:00

Të tjera