Lajme

LVV-ja kërkon që buxheti të miratohet me procedurë të përshpejtuar (DOKUMENT)

Autori: Gazeta inFokus 13:47 | 25 November 2021

Grupi Parlamentar i Lëvizjes Vetëvendosje ka kërkuar nga Kuvendi që projekt buxheti për vitin 2022 të miratohet në procedurë të përshpejtuar shpejtë në Kuvendin e Kosovës.

Në kërkesë dokumentin e siguruar nga Gazeta Infokus thuhet se pas miratimit në shqyrtim të parë kërkohet që deri me 22 dhjetor të përfundohen të gjitha procedurat dhe buxheti të votohet në seancën plenare të Kuvendit që fillon nga ora 10:00.

Në dokument kërkohet sepcifikisht të kryhen të gjitha procedurat në këto data:

Me 3 dhjetor 2021, në orën 16:00 kërkohet që ndarjet buxhetore ti adresohen Komisionit Funksional për pune dhe trasfere.

Ndërsa deri me datën 8 dhjetor sipas dokumentit kërkohet që ky komision projektligjin me rekomandimet të ia paraqesë komisioneve të përhershme dhe me procedurat e tjera votimi të përfundojë deri me 22 dhjetor./Gazeta Infokus/

Ky është dokumenti:

 

Të tjera