Fokus

Lufta e “Dullës” me drogën (Video)

Autori: Halil Berisha 12:42 | 19 July 2019

Shefi i Task Forcës Shtetërore për Anti Drogë dhe Siguri në Shkolla, Avdullah Hasani, përmes një interviste për gazetën inFokus, ka treguar gjerësisht për misionin e tij.

Në intervistë Hasani tregon se për çfarë arsye u themelua kjo Task Forcë, cilat janë objektivat e tij?

Për çfarë arsye u takua me kryemyftiun Naim Tërnava dhe çka 27-vjeçari iu sygjeron medieve në luftën kundër narkotikëve.

Avdullah Hasani flet edhe për atë nëse do t’i hyj politikës, cilin politikan e ka mik të mirë dhe se cilën pozitë synon?

Për këto e shumë detaje tjera shikoni intervistën e plotë të tij.

Të tjera