Lajme

Latifi raporton për menaxhimin e situatës me Covid19

Autori: Gazeta inFokus 07:35 | 26 January 2022

Komisioni për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale sot mban mbledhje.

rel="nofollow"

RENDI I DITËS

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Votimi i Raportit për monitorimin e Ligjit 05/L-025 për Shëndetin Mendor;
3. Raportim i ministrit të Ministrisë së Shëndetësisë z. Rifat Latifi
Tema: Menaxhimi i situatës epidemiologjike me COVID-19;
4. Të ndryshme.

Vendi: N10 Koha: 12:00

Etiketa:

Të tjera