Lajme

Ky është numri i pacientëve me COVID-19 në klinika dhe spitale

Autori: Gazeta inFokus 13:54 | 31 July 2022

Në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës, trajtim mjekësor nga COVID-19 po marrin 87 pacientë.

SHSKUK njofton se në Klinikën Infektive janë 32 pacientë + 1 në Intensivë, mjekimi Intensiv Qendror, 2 pacientë, Klinika e Pediatrisë, 5 pacientë, Klinika e Gjinekologjisë, 5 pacientë, Klinika e Neonatologjisë, 3 foshnje.

Në Spitalin e Gjakovës po trajtohen 11 pacientë, Spitali i Pejës, 14 pacientë, Spitali i Gjilanit, 12 pacientë dhe Spitali i Mitrovicës, 2 pacientë. /Telegrafi/

Njoftimi i plotë:

Në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës, trajtim mjekësor nga Covid-19 po marrin 87 pacientë.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme:

Klinika Infektive, 32 pacientë + 1 në Intensive

Mjekimi Intensiv Qendror, 2 pacientë

Klinika e Pediatrisë, 5 pacientë

Klinika e Gjinekologjisë, 5 pacientë

Klinika e Neonatologjisë, 3 foshnje

Spitali i Gjakovës, 11 pacientë

Spitali i Pejës, 14 pacientë

Spitali i Gjilanit, 12 pacientë

Spitali i Mitrovicës, 2 pacientë

Të tjera