Rozë

Ky është bashkëshorti i Alketa Gashi-Fazliu

Autori: Gazeta inFokus 21:25 | 27 April 2021

Alketa Gashi-Fazliu është gazetare dhe spikere e lajmeve

Ajo, është nga Prizreni. Fillimet në fushën e gazetarisë i ka nisur në ‘’Radio Prizren’’, kur ishte ende e re.

Tani e prezanton me ëmbëlsi emisionin e mëngjesit në ‘’Radio Televizionin e Kosovës’’.

Ajo është gazetare dhe gjithashtu shkrimtare – poete. Alketa gjithmonë e ka pasur në gjak shkrimin, bile ka botuar qysh në fëmijërinë e hershme.

Megjithatë, pasioni i saj i vërtet është leximi. Kuptojmë se lexon me shumë dashuri.

Të tjera