Lajme

Kuvendi të enjten mban seancë plenare, ky është rendi i ditës

Autori: Gazeta inFokus 15:42 | 24 November 2021

Të enjten Kuvendi i Kosovës pritet të mbajë seancë plenare.  Seanca pritet të nisë nga ora 10:00.Ky pritet të jetë rendi i ditës.

  1. Miratimi i rendit të ditës,2. Deklarimet jashtë rendit të ditës,3. Pyetjet parlamentare,
  2. Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr.08/L-066 mbi ndarjet buxhetore për Buxhetin e Republikës së Kosovës për vitin 2022,
  3. Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr. 08/L-065 për Produktet Biocide,6. Shqyrtimi i dytë i Projektligjit nr. 08-L-022 për identifikimin elektronik dhe shërbimet e besuara në transaksionet elektronike,7. Shqyrtimi i dytë i Projektligjit nr.08/L-029 për punimet nga metalet e çmuara,8. Shqyrtimi i Raportit vjetor të Agjencisë së Statistikave të Kosovës për vitin 2020,9. Propozimi i GP të LVV-së për zëvendësimin e deputetëve në komisione parlamentare,10. Zgjedhja e zëvendësdrejtorit të Autoritetit Rregullator për Shërbimet e Ujit,11. Zgjedha e anëtarë të Bordit të Radiotelevizionit të Kosovës.

Të tjera