Lajme

Kuvendi i Gjilanit injoron Ministrinë e Financave, miraton kërkesën për lirimin deri në 100 euro nga tatimi

Autori: Gazeta inFokus 16:39 | 03 February 2023

Ndonëse Ministria e Financave ka njoftuar se komunat nuk kanë kompetencë për lirim nga tatimit, Kuvendi Komunal i Gjilanit ka miratuar një kërkesë për këtë çështje.

Sipas vendimit qytetarët do të lirohen deri në 100 euro nga pagesa për tatimin.

“Ky rekomandim i Grupit të këshilltarëve të LVV, është mbështetur nga Kuvendi me 27 vota për, një kundër dhe një abstenim. Edhe kryetari i Komunës, Alban Hyseni i ka inkurajuar këshilltarët komunalë që ta mbështesin propozimin, duke thënë se komunat nuk do të dëmtohen, pasi pret që qeveria t`ua rimbursojë këtë shumë”, thuhet në njoftim.

Komuna e Gjilanit drejtohet nga Alban Hyseni që vjen nga Vetëvendosje

Përtej ZBRITJEVE në Viva Fresh Store!

Të tjera