Lifestyle

Kur mund ta kuptoni se personi me të cilin po dilni është i duhuri?

Autori: Gazeta inFokus 12:24 | 17 September 2023

Ekspertët e lidhjeve të dashurisë kanë identifikuar disa shenja që tregojnë se personi me të cilin po dilni është i duhuri.

E para sipas tyrë është kompromisi, që konsiderohet si çelësi i çdo marrëdhënie të suksesshme.

Nëse një partner iu dëgjon me vëmendje teksa flisni, kjo mund të jetë një tregues se ai person është i duhuri për ju.

Mosmarrëveshjet nuk janë domosdoshmërisht një gjë e keqe në një marrëdhënie.

Në fakt, sipas ekspertëve të lidhjeve të dashurisë në varësi të mënyrës se si i trajtoni ato, ato mund të jenë pjesë përbërëse e jetëgjatësisë së një partneriteti.Anëtarësohu në grupin e Infokus në Viber: GAZETA INFOKUS – VIBER – ANTARËSOHU

Dhe në grupin e Infokus në Facebook: GAZETA INFOKUS – FACEBOOK – ANTARËSOHU

Rëndësia e shkathtësive kompjuterike për studime

Të tjera